REUNIÓ DEL PARLAMENT VERD

El dijous 24 de gener ens hem reunit els representants de 1r i 2n d’ESO del Parlament Verd. La moderadora ha estat la professora Carme Sapé. Han assistit representants de totes les classes menys de 1r d’ESO D i 2n d’ESO D.

Hem posat en comú les accions que estan portant a terme les diferents classes pel que fa a l’Aula Sostenible. En general, a les aules hi ha un contenidor específic per el paper i pels envasos. Els contenidors es buiden setmanalment. Els representants de les classes que encara no ho tenen s’han compromès a posar-les.

Els delegats comenten que han donat a conèixer el blog Verd a la resta de companys de la classe i també els han recordat que es fa una campanya de recollida d’oli a l’institut. Expliquen que és dificil dedicar gaire temps a parlar de temes mediambientals a la tutoria ja que tenen també altres temes dels que tractar i només disposen d’una hora setmanal.

Parlem de com millorar la netedad del pati. Alguns representants comenten que és molt difícil evitar que es llencin papers i envasos i que, sovint, es troben companys molt poc receptius alhora de discutir sobre aquests temes. Proposen que es posin més papereres, sobretot a la zona on hi ha les pistes.

Es concreta que per la següent reunió hauran avançat en el tema de l’Aula Sostenible i parlat a les classes sobre la necessitat de embrutar menys els patis.

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.

Up ↑