Què hem après?

Els nois i noies de primer d’ESO que han cursat l’optativa d’Ecoherois i Ecoheroïnes, ens volen explicar què han après durant aquest trimestre:

“He aprés moltes coses, com per exemple: sabia que el món s’estava destruint, però no sabia fins a quin punt. També, no sabia coses com que l’emissari del canvi climàtic era Leonardo Di Caprio; que reciclar pot ser divertit”

“He aprés bastantes coses, com per exemple que el món està molt malament, també he aprés coses que no sabia i que ha dit Leonardo Di Caprio en un vídeo: les vaques amb els seus pets produeixen metà, i és un gas que va molt malament pel canvi climàtic. Estem destruint l’atmosfera. Hem après també  que no cal tirar tot si no reutilitzar”

“He après moltes coses sobre l’ecologisme i que hem de cuidar el planeta. També he après moltes coses sobre el canvi  climàtic i les seves conseqüències. I sobretot què podem fer per millorar les condicions del nostre planeta. Ho he passat molt bé en aquesta optativa”

“Jo en aquesta optativa he après molt sobre el tema de ser ecològic, fer les coses bé pel medi ambient, m’ha agradat molt, he fet més amics. En definitiva ha estat una optativa molt divertida!!!!”

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: